top of page
vinter

OM

Jeg har alltid vært glad i å jobbe med mennesker i alle jobber jeg har hatt igjennom livet. Både når jeg jobbet som ansatt og nestleder med personal ansvar.

Mennesker har kommet til meg fra jeg var ung voksen og spurt om hjelp med forskjellige områder i livet. Det ble til at jeg tok coach utdanning og har siden 2018 jobbet som livscoach.

Nå jobber jeg som traumeterapeut, coach samtaler og jobber med mennesker på en helt annen måte og med det jeg brenner for med å bistå kvinner. Det er alltid godt å se endringer hos de jeg jobber sammen med og gjør så utrolig godt i mitt hjerte.

Det jeg er opptatt av er å se hele mennesket og ikke bare deler av det som for eksempel symptomene. Det er viktig at vi skal ha det bra å leve livet vår slik en selv ønsker, uten at kroppen vår eller alt rundt oss blir en begrensing på akkurat det. 

Jeg er IoPT Psykotraumeterapeut, har coaching samtaler og vanlige samtaler.

Der utfordringene blir for mange og for store for noen, ja da er jeg her for å bistå deg. Om du har behov for å snakke, få veiledning eller utforske dypere på et tema er helt opp til deg.

Blomst
Meg
bottom of page